Targul National al Mierii editia de primavara

on
Categories: Nationale, Stiri

Targul National al Mierii, editia de primavara, organizat de Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania, va avea loc in martie 2018, pe platforma apicola din Baneasa, Bucuresti, Bulevardul Ficusului nr. 42, sectorul 1. Aceasta se va deschide vineri, 16 martie 2018, la ora 10:00 si va tine pana in data de 18 martie 2018. Este cea de-a 18-a editie a Targului National al Mierii si reprezinta un eveniment deja cunoscut si asteptat in capitala. Targul National al Mierii este dedicat in principal consumatorilor de produse apicole, dar si apicultorilor.

La editia din acest an, editia de primavara, vor fi prezenti aproximativ 100 de expozanti, printre care se numara apicultori si firme specializate. Expozantii isi vor etala produsele intr-o gama diversificata, care se extinde de la produse apicole obtinute direct din stupina si pana la produse apicole conditionate sau alte preparate derivate din produsele apicole, precum suplimente nutritive si cosmetice.

De acest targ nu vor beneficia doar consumatorii de produse apicole, ci si apicultorii, intrucat vor fi prezente si produsele dedicate lor, printre care stupi si componente, utilaje si echipamente agricole, produse pentru sanatatea albinelor, produse pentru nutritie, carti de specialitate si altele.

Bucurestenii si nu doar ei sunt asteptati la Targul National al Mierii, unde se vor putea delecta cu minunatele produse ale stupului, precum miere, polen, propolis, laptisor de matca, suplimente nutritive si cocktail-uri. Toate aceste produse naturale sunt deosebit de delicioase si reprezinta o modalitate extraordinara de indulcire. Produsele apicole sunt obtinute atat din harnicia albinelor, cat si din cea a apicultorilor.

La fel ca la editiile anterioare, standurile vor fi amplasate pe platforma A.C.A./I.C.D. Apicultura din Bucuresti.

Rezervari pentru Targul National al Mierii

Rezervarile de standuri vor fi repartizate similar cu repartizarea de la editia de toamna 2017 a Targului National al Mierii. Rezervarile si plata se vor face incepand din data de 19 februarie si se vor incheia in data de 23 februarie 2018. Rezervarea standului va fi definitiva doar in baza confirmarii platii pana la data de 28 februarie 2018. In cazul in care nu se confirma plata pana la data respectiva, standul va fi repartizat unui alt expozant.

Plata pentru stand se poate face:

  • in numerar la sediul A.C.A., de la adresa B-dul Ficusului nr. 42, sector 1, Bucuresti;
  • telefon: 021-233.40.19 – doamna Raluca Marcu
  • prin transfer bancar in contul: RO33CARP041600218821RO01, Banca Carpatica, Sucursala Pantelimon, Bucuresti;
  • ori prin transfer bancar in contul: RO18RZBR0000060000667235, Raiffeisen Bank, Agentia Dorobanti, Bucuresti.

Taxa de participare la Targul National al Mierii este de 450 lei, inclusiv TVA, pentru un stand de 3x3m (cort, masa, scaun). Tariful este valabil pentru toata perioada desfasurarii Targului si include toate facilitatile necesare pentru o buna etalare si prezentare a marfurilor. Fiecare participant la targ trebuie sa aduca placuta de identificare a firmei.

Pentru rezervari si plata standurilor, doritorii sunt rugati sa se adreseze la Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania, printr-un mail trimit la adresa acaromania@rdsmail.ro sau la telefon 021-233.40.19. Toti expozantii sunt obligati sa trimita pe fax sau e-mail autorizarea/inregistrarea sanitar-veterinara, pana la data de 28 februarie 2018. Accesul auto in cadrul incintei va fi permis zilnic, in intervalul orar 06:00-09:00 si 17:00-20:00, pe intreaga perioada a desfasurarii Targului.

 

Sursa