Agrohub
Termeni si conditii

Termeni si conditii

Toate drepturile asupra continutului site-ului sunt rezervate de catre SC MARCU BUSINESS SOLUTIONS SRL.

Pentru a reproduce integral sau partial textele si imaginile publicate pe site este nevoie de acordul expres al companiei printr-un e-mail la office@agrohub.ro

In cazul preluarii unor pasaje sub formă de citat, conditia este ca ele sa nu depasească 500 de caractere si sa fie insotite de un link (dofollow) catre versiunea originala.

Comentariile cu conţinut ofensator, care nu au legatura cu subiectul articolului, cele care conţin numere de telefon, oferte de publicitate pentru anumite produse/servicii sau link-uri apreciate ca fiind necorespunzatoare, vor fi moderate/şterse.

Brand-ul Agro Hub este marca inregistrata si apartine firmei SC MARCU BUSINESS SOLUTIONS SRL, brandul a apartinut in trecut firmei fosta SC AGRO HUB SRL

Agrohub.ro şi site-urile furnizoare de servicii (în principal Google) folosesc cookies, care colectează şi stochează informaţii referitoare la computerul dvs. în scopul de-a vă oferi informaţie publicitară adecvată.

Prin folosirea site-ului agrohub.ro, confirmati ca intelegeţi si sunteti de acord (acceptato) prelucrarea datelor personale. Aveti optiunea de a dezactiva modulul cookies din setarile browserului.

Marketing Online

Marketing si Promovare Online