Tannisol pentru vin, antioxidant pulbere 10 gr

2,00lei

Stoc epuizat

Aveti posibilitatea de a ridica personal acest produs.

Livrare rapida (1-2 zile)
Drept de retur in 14 zile, fara obligatii
Plata online securizata sau ramburs

Descriere

Tannisolul este un un tratament de preventie  pentru vin. Datorita potentialului antiseptic si antioxidant este recomandat pentru prevenirea bolilor microbiene sau alteratiilor  fizico-chimice ale vinului. El este un lichid care se poate altera in conditii de temperaturi ridicate, in timpul transportului sau in perioada depozitarii. Cu toate acestea, Tannisolul de vinificatie este un tratement eficient pentru vinurile afectate.

Tannisol pentru vin

Adaugarea Tannisolului in vin se efectueaza in functie de respectarea unui raport echilibrat intre cantitatea de pulbere si cea de lichid. Se poate aplica un pliculet de Tannisol la 100 litri de must sau vin in scopuri de conditionare. Se poate folosi pentru limpezirea vinului in cazul celor demidulci si dulci. In acest context, se vor folosi 2 pliculete la 100 de litri, iar pentru procesul de tratare al vinului cu Tannisol este necesara adaugarea a doua pliculete de pulbere in 100 de litri de vin.

De unde cumpar Tannisol

Tannisolul este un tratament antioxidant pentru vin. In magazinul nostru online gasesti pliculet Tannisol la cel mai avantajos pret.

Cand se pune tannisol in vin

Tannisolul se poate folosi atat pentru prevenirea bolilor, cat si pentru tratarea lor. Tratementul pentru vin functioneaza ca un antioxidant si reuseste sa il curete de alteratii fizico- chimice. Astfel, Tannisolul se poate pune in vin imediat dupa ce a fost conceput in scopuri de conditionare. Cu toate acestea, exista anumite semne care indica faptul ca vinul a dezvoltat o boala sau ca a fost infectat cu o bacterie. De cele mai multe ori, aroma, textura si culoarea vor fi cele afectate . Gustul otetos, amar-iute, textura vascoasa si nuanta bruna a lichidului indica faptul ca vinul are nevoie de un tratament cu Tannisol.

Tannisol sau popular tanisol este un antioxidant pulbere pentru vin rosu, roze sau alb.

Doza recomandata:

1 pliculet/100L pentru musturi sau vinuri linistite in scopuri de conditionare.

2 pliculete/100L pentru vinuri demidulci si dulci.

2 pliculete/100L in scopuri curative, de tratare.