Reduceri!

Solutie Cuprica Antiinghet, pentru pomi fructiferi – 1L

Code: 6426051000631

23,00lei

In stoc

Aveti posibilitatea de a ridica personal acest produs.

Livrare rapida (1-2 zile)
Drept de retur in 14 zile, fara obligatii
Plata online securizata sau ramburs

Descriere

Solutie Cuprica Antiinghet – Descriere produs

Solutie anti inghet, folosita in industria agricola pentru obtinerea prizei la plante a produselor de contact, cu rol de aditiv. Utilizare recomandata in retetele fitosanitare.

Produsul are o forma vascoasa care contribuie la reducerea volatilitatii substantelor pentru stropit, iar astfel se obtine majorarea cu cel putin 3 zile a perioadei de remanenta a produselor de contact. Solutia anti inghet tip MIF contine glicerina farmaceutica care, in contact cu simbioza dintre microelementele din interiorul produslui, genereaza conditii favorabile pentru rezistenta in fata temperaturilor scazute. Produsul trebuie aplicat la inceputul perioadei de vegetatie si poate fi folosit atat pentru pomicultura si viticultura, cat si pentru culturile de legume de camp.

Cum se utilizeaza solutia anti inghet

Solutia anti inghet are rol de produs de nutritie primavara in legumicultura, pomicultura, viticultura, atat inainte de inflorire, cat si dupa rezultarea fructului. De asemenea, solutia poate fi aplicata si in timpul toamnei in culturile de grau si rapita, ca produs de nutritie, pentru a genera performante in ceea ce priveste rezistenta frunzelor si a radacinilor la temperaturi scazute. In cazul viticulturii, tratamentul cu solutie anti inghet trebuie aplicat dupa taierea corzilor la sfarsitul iernii – inceputul primaverii, cu scopul de a cicatriza ranile si de a spori rezistenta in fata temperaturilor negative.

Se aplica pana la stropirea plantelor, tinand cont de perioada in care se realizeaza tratamentul, utilizand doza recomandata.

Solutia anti inghet se amesteca cu apa curata, in combinatie cu o proportie de 5 sau 10% solutie, cu ajutorul unei pompe atomizor de stropit.

Compozitie

Solutia contine microelemente:

  • Carbon 8%;
  • Cupru 1%;
  • Sulf solubil 0.6%;
  • Azot 3%.

Caracteristici

Aspect: Subsanta vascoasa, limpede, de culoare albastra.Densitate: 1,20 gr/ cm cub.
Fara miros.

Contraindicatii

Evitati contactul cu ochii si nasul. Atentie! Produsul prezinta un grad de toxicitate crescut pentru mediul acvatic.

Nu consumati tutun sau alcool in timpul aplicarii solutiei si spalati-va mainile dupa utilizarea produsului.