Seminte Rosii

Afișez toate cele 7 rezultate

Seminte rosii – gama variata la preturi accesibile

In magazinul nostru online gasesti seminte de rosii ideale pentru a fi cultivate atat in sere, solarii, cat si in gradina. Tomatele se remarca prin calitate, gust si productivitate sporita.

Comanda online seminte de rosii romanesti si nu numai, din magazinul nostru online pentru a te bucura de cel mai bun raport calitate pret.

Tomatele – cele mai consumate fructe in Romania

Rosiile au devenit tot mai populare in Romania datorita gustului si nu in ultimul rand, al numarului mare de varietati existente pe piata. Datorita solicitarilor, tot mai multi fermieri aleg sa integreze semintele de rosii in planul lor de cultura.

Soiuri de rosii cu productivitate garantata

Agricultorii aleg sa achizitioneze seminte de rosii din magazinul nostru online datorita soiurilor calitative pe care le punem la dispozitie.

Astfel, poti alege in functie de timpurietate: seminte rosii timpurii, extratimpurii, cu crestere determinata sau nedeterminata. Totodata, poti alege semintele in functie de culoarea fructului: Seminte de tomate galbene sau seminte de tomate roz.

Semintele de rosii regasite in magazinul nostru online dispun de urmatoarele caracteristici:

  • Toleranta crescuta la boli si daunatori;
  • Productivitate crescuta;
  • Rezistenta la variatii de temperatura.

Calitatea semintelor de rosii este unul dintre aspectele care ghideaza intreaga cultura!

Agro Hub, magazinul de incredere al agricultorilor romani iti sta la dispozitie pentru orice informatie suplimentara. Comanda online seminte rosii si bucura-te de culturi roditoare si sanatoase.