Seminte Castraveti

Afișez toate cele 2 rezultate

Seminte castraveti – ideale pentru cultura in sere, solarii si camp

Poti comanda online seminte de castraveti potrivite pentru culturile in sere, solarii si camp deschis. Pe langa gustul delicios si modurile variate de consum, castravetii au o multime de beneficii asupra organismului. Pentru a te bucura de culturi roditoare, este esential sa achizitionezi seminte de castraveti calitative. Iti punem la dispozitie o gama variata de soiuri, inclusiv castraveti cornichon, seminte de castraveti lungi si semi lungi.

Caracteristicile soiurilor de castraveti din magazinul nostru online

  • Productivitate crescuta;
  • Rezistenta la boli si daunatori;
  • Capacitate buna de pastrare si depozitare;
  • Aspect comercial.

Cele mai mici preturi pentru seminte castraveti

In Romania, castravetii sunt printre cele mai cultivate legume, atat in sere si solarii, cat si in camp deschis. Fructul ajuns la maturitate poate atinge lungimea cuprinsa intre 10-50 cm.

Fermierii aleg sa cultive castravetii datorita cererii in plina crestere pe piata din Romania. Acestia sunt apreciati nu doar pentru gustul bun pe care il ofera preparatelor din bucatarie, ci si pentru beneficiile asupra sanatatii. Castravetele reprezinta unul dintre cei mai buni antioxidanti.

Asadar, daca iti doresti culturi bogate si sanatoase, fie pentru comercializare, fie pentru consum propriu, iti punem la dispozitie seminte de castraveti calitative la cele mai accesibile preturi. Pentru orice informatie suplimentara, echipa noastra de specialisti in sta la dispozitie!