Raticide

Afișez toate cele 2 rezultate

Gama variata de raticide cu efecte garantate

Raticidele reprezinta acele solutii care actioneaza eficient impotriva sobolanilor, soarecilor si a cartitelor, dar si a altor animale care fac parte din categoria rozatoarelor. Aceste produse contin o substanta anticoagulanta, menita sa blocheze procesul de sinteza a protrombinei. Practic, circulatia sangelui din corpul animalului este stopata si apare o hemoragie generalizata. Ulterior, rozatoarele mor in termen de 3-8 zile.

Raticidele contin o substanta numita bitrex (benzoat de denatonium), o substanta extrem de amara care nu face altceva decat sa impiedice eventualele consecinte in cazul consumului acestora de catre animalele domestice.

Raticide profesionale – Mod de utilizare

Raticidele pot fi utilizate atat la inceputul perioadei de infestare cu rozatoare cand numarul acestora este unul mic, dar si in cazul invaziei. Diferenta dintre cele doua perioade o reprezinta cantitatea de produs aplicata.

Atentie! Nu lasati raticidele la indemana copiilor nesupravegheati.

Printre principalele avantaje ale raticidelor se numara usurinta cu care acestea pot fi folosite, dar si efectele puternice garantate.

Iti punem la dispozitie o gama variata de raticide de calitate superioare la cele mai accesibile preturi. Profita de oferta noastra, plaseaza o comanda online si bucura-te de livrare rapida.