Plante Aromatice

Afișez 1–21 din 28 de rezultate

Plante aromatice – gama variata

Plante aromatice se numara printre cele mai apreciate, tocmai datorita gustului deosebit si proprietatii lor de a condimenta diferite preparate culinare si a beneficiilor asupra organismului. Mai mult decat atat, acestea sunt usor de cultivat, putand fi plantate chiar si in ghivece.

In magazinul nostru online gasesti o gama variata, incepand de la cimbru si pana la patrunjel, la cele mai avantajoase preturi.

Plante aromatice ghiveci

Chiar daca nu dispui de o gradina sau de un spatiu in aer liber, trebuie sa stii ca plantele aromatice pot fi cultivate cu succes si in ghiveci. Atentie, insa, la tipul solului pe care il utilizezi. Trebuie sa ai grija ca pamantul sa fie special pentru acestea, iar udarea sa se realizeze moderat. Indicat este ca ghiveciul sa dispuna de gauri.

Sfaturi pentru ingrijirea plantelor aromatice

Principalul aspect care contribuie la obtinerea unei recolte bogate si sanatoase este reprezentat de modalitatile de ingrijire. Iata cateva sfaturi utile:

  • Udarea trebuie realizata rar, dar consistent, astfel incat plantele sa nu moara prin inecare;
  • Udarea trebuie realizata pe sol, nu pe plante;
  • Alege cu atentie ingrasamantul pentru plantele aromatice;
  • Tunde plantele inainte de inceputul incresterii.

Plante aromatice – cel mai bun pret

Daca esti in cautarea unor seminte plante aromatice la pret avantajos, in magazinul nostru online gasesti o gama diversificata. De asemenea, daca ai nevoie de informatii suplimentara, iti putem oferi consultanta de specialitate. Comanda online si bucura-te de livrare rapida oriunde in tara!