Leo Green Plus, erbicid total, sistemic

Code: N/A

De la: 65,00lei

Golește

Aveti posibilitatea de a ridica personal acest produs.

Livrare rapida (1-2 zile)
Drept de retur in 14 zile, fara obligatii
Plata online securizata sau ramburs

Descriere

Descrierere erbicid Leo Green Plus

Erbicid recomandat pentru combaterea buruienilor si pentru despicarea anumitor culturi, non-rezidual si non-selectiv. Tesutul verde al plantei absoarbe erbicidul, iar apoi este condus spre radacini. Produs omologat in Romania.

Substanta activa: 360 g/l glisofat.

Mod de utilizare Leo Green Plus

Se pulverizeaza cu atentie pe suprafata culturilor atacate de buruieni, evitand culturile sanatoase, deoarece acestea pot suferi in urma aplicarii gresite.

Doza recomandata in functie de cultura

Canale de irigatii – buruieni perene – doza de 3-10 l/ha, cu aplicare postemergenta. Tratamentul se aplica atunci cand buruienile sunt in crestere pana la stadiul de inflorire.

Pasuni intensive si extensive – buruieni anuale –  doza de 1,5-6 l/ha, cu aplicare postemergenta. Tratamentul se aplica atunci cand buruienile sunt in crestere pana la stadiul de inflorire.

Limite si margini de cultura – buruieni perene – doza de 3-10l/ha, cu aplicare postemergenta. Tratamentul se aplica atunci cand buruienile sunt in crestere pana la stadiul de inflorire.

Plante lemnoase – buruieni perene, buruieni anuale – doza de 3-6l/ha si 1,5 l/ha, cu aplicare postemergenta. Tratamentul se aplica atunci cand buruienile sunt in crestere pana la stadiul de inflorire.

Pajisti – buruieni lemnoase – doza de 3-10l/ha, cu aplicare postemergenta. Tratamentul se aplica atunci cand buruienile sunt in crestere pana la stadiul de inflorire.

Atentie! Produsul nu se aplica atunci cand exista intensificari ale vantului sau cand exista precipitatii.

Nu aplicati piatra de var sau fertilizatori in perioada de dupa aplicare in care nu este permisa cultivarea.

Informații suplimentare

Cantitate

1 bax (12L), 1L