Reducere!

Funguran fungicid, 300 SC – 1 L

Code: 6426051000013

55,00lei 50,00lei

In stoc

Aveti posibilitatea de a ridica personal acest produs.

Livrare rapida (1-2 zile)
Drept de retur in 14 zile, fara obligatii
Plata online securizata sau ramburs

Descriere

Descriere Funguran Fungicid 300 SC

Funguran 300 SC este un fungicid de contact, ideal pentru combaterea manei din viticultura si culturile de cartofi, dar si pentru combaterea moniliozei aparute in culturile de pruni. Continut de substanta activa: 300 g/l cupru (sub forma de hidroxid de cupru).

Produs omologat in Romania.

Mod de actionare

Funguran-OH 300 SC dispune de actiune preventiva si antisporulanta. Pe planta se formeaza o pelicula cu rol de prevenire a infectiei agentului patogen.

Mod de aplicare Funguran Fungicid

Aplicarea tratamentului cu Funguran fungicid trebuie sa se realizeze corect, mai exact toate partile plantei trebuie sa fie acoperite in totalitate. Acest produs asigura o aderenta excelenta pe planta datorita formei de conditionare. Daca apar precipitatii dupa aplicare, produsul nu este spalat imediat.

Doza recomandata in functie de cultura si agent

Cartof – mana – 1,75 – 2,5 l/ha

Vita de vie – mana – 1,50-1,75 l/ha in 100l/apa;

Prun – monilioza – 0.650l/ha.

Perioada de aplicare in functie de cultura

Vita de vie

Aplicarea se realizeaza intre etapele de crestere a boabelor.

Mar

Fungicidul trebuie aplicat pana la inflorire, incepand de la aparitia riscului de infectare si pana la etapa de buton roz.

Volumul de apa recomandat

Cantitatea de apa difera in functie de cultura, dar si de echipamentul de stropit:

  • Castraveti: 700 l/ha;
  • Mar: 600-800 l/ha inainte de inflorit si 1000 l/ha dupa inflorit;
  • Vita de vie: 800-1000 l/ha;
  • Cartof: 300-500 l/ha;
  • Prun: 1000 l/ha.

Numarul maxim de tratamente/an

Cartof si vita de vie: 3-4 tratamente

Mar: 3 cu o rata descrescatoare inainte de inflorit si 4-7 dupa inflorit;

Castraveti : 3 tratamente;

Prun: 3 tratamente.

Intervalul recomandat intre tratamente:

  • Mar 5-10 zile;
  • Vita de vie 7-10 zile;
  • Cartof si castraveti 6-10 zile;
  • Prun – cel putin 5 zile.

Timp de pauza: Vita de vie si mar 21 zile; cartof 14 zile.