Fungicide

Afișez toate cele 21 de rezultate

Fungicide sistemice si de contact – efect garantat

Fungicidele au rolul de a combate eficient ciupercile prin intermediul intoxicarii acestora si datorita continutului de sulf de cupru. Aceste produse nu afecteaza sub nicio forma recoltele sau plantele, asa ca nu prezinta efecte negative. In magazinul online Agrohub gasesti fungicide sistemice si de contact ideale pentru protejarea culturilor.

Indiferent de tipul de cultura, fungicidele reprezinta intotdeauna cea mai buna solutie care genereaza un nivel ridicat de siguranta.

Fungicide pentru pomi fructiferi

Printre culturile afectate de ciuperci, se numara legumicultura, culturile de cereale, dar si pomicultura. Pentru ca bolile culturilor sunt extrem de periculoase si influenteaza direct gradul de productie, fungicidele trebuie intotdeauna folosite pentru a stopa aparitia efectelor negative asupra culturilor.

Pentru ca rezultatele sa aiba  efecte garantate, trebuie sa tii cont intotdeauna de conditiile climatice si de anotimpul in care se realizeaza tratamentul cu fungicide. Drept urmare, este necesar sa aplici un tratament toamna, cand vegetatia pomilor fructiferi se afla in perioada de repaus si inca unul la sfarsitul iernii.

Fungicidele pentru pomi fructiferi trebuie aplicate cu ajutorul unor echipamente potrivite, insa este foarte important ca si tu sa te protejezi in timpul aplicarii tratamentelor.

Comanda online fungicide din magazinul nostru online si bucura-te de rezultate garantate, menite sa contribuie la productivitatea sporita a culturilor tale.  Pentru orice informatie suplimentara, echipa Agrohub iti sta la dispozitie.