Reducere!

Fumigene Cartite, cartuse pe baza de sulf

Code: 6426051000266

14,00lei 11,00lei

In stoc

Aveti posibilitatea de a ridica personal acest produs.

Livrare rapida (1-2 zile)
Drept de retur in 14 zile, fara obligatii
Plata online securizata sau ramburs

Descriere

Fumigene cartite, efect garantat pentru alungarea rozatoarelor din galerii

Produsul este sub forma de tub acoperit cu un strat de sulf topit care prin ardere, genereaza un fum cu o concentratie ridicata de dioxid de sulf. Acesta are rolul de a diminua oxigenul si astfel, rozatoarele sunt obligate sa migreze.

Efect garantate inclusiv pentru:

  • Indepartarea rozatoarelor;
  • Eliminarea musculitelor de otet din spatiile de depozitare a legumelor, fructelor si cerealelor;
  • Prevenirea aparitiei mucegaiului in spatiile de depozitare a legumelor;
  • Prevenirea incoltirii legumelor

Cum si unde se utilizeaza fumigenele anti cartite?

  1. Beciuri cu umiditate crescuta

Fumigenele anti cartite pot fi utilizate in beciuri, acolo unde umiditatea favorizeaza aparitia mucegaiului si unde sunt depozitate legumele ce pot incolti precum: ceapa, cartofii, etc.

Doza recomandata: 1 baton/ m cub de aer

  1. Galeriile rozatoarelor

Fumigenele anti cartite se introduc aprinse in galeriile cartitelor. Acestea vor produce fum bogat in dioxid de sulf care va fi transportat de curentii de aer in toata galeria. Ulterior, rozatoarele vor fi obligate sa migreze din cauza sufocarii.

Atentie: Dupa aplicarea fumigenelor, galeria nu trebuie acoperita.

  1. In camp deschis

Produsul fumigene cartite are efect garantat inclusive atunci cand este folosit pe camp pentru indepartrea rozatoarelor. De asemenea, poate fi folosit cu succes inclusiv primavara in livezi, pentru indepartarea brumei.

Avantaje fumigene cartite

  • modul de utilizare este simplu;
  • actioneaza rapid impotriva rozatoarelor, cartitelor si a altor insecte zburatoare;
  • pot fi utilizate in diferite spatii de depozitare ale fructelor si legumelor pentru combaterea mucegaiului si pentru excluderea riscului de fermentatie.