Conservant alimentar pentru vin, 6% SO2

Code: N/A

Conservantul alimentar cu o concentratie de 6% SO2 reprezinta solutia ideala pentru stabilizarea si conservarea vinului. Acest produs este o substanta antiseptica si antioxidanta.

9,99lei

In stoc
Golește

Aveti posibilitatea de a ridica personal acest produs.

Livrare rapida (1-2 zile)
Drept de retur in 14 zile, fara obligatii
Plata online securizata sau ramburs

Descriere

Mod de aplicare

Conservant alimentar pentru vin – poate fi utilizat dupa ce strugurii au fost zdrobiti si mustul a fost obtinut. Astfel, fermentarea este controlata, iar caracteristicile de oxidare ale vinului sunt sustinute. Conservantul alimentar trebuie utilizat doar dupa ce vinul a fost separat de drojdie. De asemenea, acest produs contribuie in mod considerabil la combaterea otetirii vinului. Pentru a obtine un vin limpede, este indicat sa fie aplicat si tratamentul cu bentonita. La final, vinul trebuie agitat pentru omogenizare si poate fi consumat dupa 21 de zile.

Domeniu de utilizare

  • Folosit in industria vinului si a conservelor

Aspect

  •  Solutie limpede, fara sediment, translucida

Depozitare

  •  Depozitarea produsului trebuie sa se realizeze in locuri uscate, la o temperatura de 27 grade Celsius.

Dozaj

  •  1 L conservant alimentar SO2 / 1000 L must sau vin

Ambalaj

  •  Recipient PET

Informații suplimentare

Cantitate-l

0,1, 0,2, 0,5, 1