3 motive importante pentru montarea unei camere de supraveghere în casă

on
Categories: Casa

Probabil ești deja la curent cu toate motivele pentru care supravegherea grădinii este o metodă excelentă pentru a preveni pătrunderea unui hoț pe proprietatea ta. Totuși, beneficiile unui sistem de camere de supraveghere nu se încheie aici, ci se continuie și în interiorul casei. De multe ori, este mai important să supraveghem anumite persoane mai degrabă decât lucruri. Află 3 motive importante pentru care să montezi camere de supraveghere în casa ta!

1.Supravegheaza-i pe cei mici cu ajutorul unor camere web!

O cameră de supraveghere audio-video, montată în interiorul unei case, aduce cu sine numeroase avantaje pentru toți membrii familiei. O astfel de cameră este utilă în situații precum:

  • Ai lăsat bebelușul/copilul în grija unei bone sau a unei bunici și vrei să fii sigur că nu plânge deja;
  • Ești plecat de acasă pentru câteva zile, ai rugat un vecin sau o rudă să îți ude plantele și vrei să te asiguri că ți-a respectat rugămintea;
  • Copilul este suficient de mare pentru a fi lăsat nesupravegheat, dar vrei să te asiguri că și-a făcut temele;
  • O vecină ți-a transmis că trece pe la tine să-ți lase din prăjitura pe care a făcut-o, dar vrei să te asiguri că nu pleacă cu altceva din casă.

În privința bebelușului, o camera web montată în camera acestuia îți asigură liniștea pentru ceva timp, deoarece poți sta liniștit în altă cameră fără să trebuiască să îl verifici constant. Camera te va înștiința când micuțul s-a trezit și plânge și abia atunci va fi nevoie să te ridici de pe canapea. În continuare discutăm despre alte două avantaje pe care ți le oferă un astfel de sistem de supraveghere în interiorul casei.

2.Protejeaza-ti casa de efectele dezastrelor printr-un sistem de supraveghere

Dezastrele nu sunt niciodată improbabile, mai ales dacă locuința ta este situată într-o zonă crescută de risc. Este important să fii la curent cu starea casei tale chiar și atunci când te afli la slujbă. Îți poți da seama dacă se întâmplă ceva neobișnuit în casa ta cu ajutorul unei camere de supraveghere. Iată câteva exemple de situații neplăcute pe care le poate depista camera:

  • S-a produs un cutremur puternic, care a dărâmat obiecte din casă;
  • S-a spart o țeavă de apă și a rezultat o mică inundație;
  • Pisica a distrus mânerele canapelei cu ghearele;
  • Bunica a uitat aragazul pornit și a adormit pe fotoliu, etc.

Funcția de comunicare bidimensională a camerei de supraveghere îți permite să comunici cu o persoană aflată în raza de acțiune a dispozitivului sau, cu ajutorul unei alarme, să chemi o persoană în apropiere pentru a-i cere ajutorul.

3.Tine hotii la distanta cu ajutorul camerelor de supraveghere!

Un hoț care observă prezența unor camere de supraveghere în casă este mai puțin tentat să pătrundă în acea casă, deoarece asumă că acele camere funcționează. Astfel, aplicația camerei te va înștiința în cazul în care o persoană pătrunde în casa ta. Pasul următor este să anunți autoritățile, însă dacă dorești doar să îl sperii, poți apela la două funcții interesante: alarma și microfonul bidimensional. Apelează la magazinul OnlineMall pentru camere de supraveghere de înaltă calitate!